Clouds
21 Budapest
Dollár
367,94 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
442,47 Ft
Bitcoin
22,832 $

Farm VIP 3: Dudás Miki és Vajtó Lajos párbajozott, megvan a kieső

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy nagyon izgalmas farmgyűlés alatt kiválasztásra került a következő párbajozó, akinek ki kellett választania az ellenfelét, és kettejük közül valaki elhagyta a farmot.

A farmgyűlés előtt Zsuzsi bedobta a lányoknak az ötletet, hogy mindenképpen szavazzanak a fiúkra. Teszik ezt amiatt, hogy több esélyük legyen a végső győzelemre, mert még nem volt női győztese a versenynek.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Abban viszont nem állapodtak meg, hogy kire raknak, és Zsuzsi érezte Andin, hogy vele gondok lehetnek. Jól sejtette, mert a fiatal lány hamar átadta az információt Mikinek, akinek így nagy esélye volt, arra, hogy párbajozzon.

Mivel ezúttal nem volt védettségi játék, mindenki veszélyben érezhette magát, nemcsak a lányok, de nyilván, ha egy fiú kapja a legtöbb jelet, a saját neméből választ ellenfelet. Ezek után még inkább érdekes volt látni azt, milyen döntések születnek a gyűlésen.

Norbi kezdte a szavazást, aki Vikire rakta a jelét, majd azonnal ő is kapott egy voksot. Csuti nagyon sajnálta, hogy Fruzsira rakta a jelét, de valakire kellett, míg Mikinél sokkal egyértelműbb volt a helyzet a korábbi vita miatt. Lajos azt mondta, várható és korrekt volt az indoklás Miki részéről.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2