Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

Farm VIP: Szorcsik Viki újabb vitája, felugrott és magyarázni kezdett (videó)

Fotó: TV2

Takács Petra

2022. november 24. - 19:51

Egyre több néző számára válik mindez kevésbé szimpatikussá, erősen megosztó, amit most láthatunk a sztártól, akinek hiába mondják, hogy nem helyes, amit csinál.

Szorcsik Viki még mindig nem érzi, hogy igazán mi a gond, miközben hat másik társa nagyon jól elvan egymással, addig ő Smaltig Dalmával. Ezzel még nem is lenne baj, csak ez egy csapat, másrészt elég sok mindenen képesek felkapni a vizet, különösen Viki.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

Hevesebben reagál a dolgokra, és ez a stílus nemcsak a nézők egy részének nem tetszik, hanem a csapattársaknak sem. Rövid időn belül bomlasztóvá vált a hangulat, miközben Vikiék azt mondják, hogy Andi bomlaszt…

Mindezt nehéz elképzelni az eddig látottak alapján, de valamiért ennyire másképpen érzik a dolgokat. Nincs nap vita nélkül, és ami a legfájóbb az egészben, hogy a győzelmek ellenére is rettentő rossz a hangulat.

Ez pedig sokat elmond a csapategységről, ami gyakorlatilag nem létezik, soha nem is volt. Hogy ez meddig folytatódhat így tovább, jó kérdés, mert ameddig a sárga csapat nem nyer, a pirosak nem kerülnek veszélybe.

Igyekeztek megbeszélni Vikiékkel a dolgokat, ám úgy fest, hogy csak rosszabbá vált a helyzet. A reakciók is beszédesek, Miki inkább nem is akarná mindezt folytatni, mert ahogyan ő fogalmazott, olyan lányoknak tartja Vikit és Dalmát, akiket inkább elkerül.

Még több bulvár: G.w.M.: „De jó, hogy nem asszonynak születtem”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.