Clouds
21 Budapest
Dollár
354,36 Ft
Euró
386,01 Ft
Font
432,72 Ft
Bitcoin
23,620 $

Farm VIP 3: Schobert Norbi fia hatalmas előnnyel nyert 1 millió forintot

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Ismét kaptak egy nagy lehetőséget a Farm VIP 3 versenyzői, ezúttal egy kézimalmot nyerhettek, illetve 1 millió forintot.

Egyre közelebb és közelebb kerülünk ahhoz, hogy megtudjuk, ki nyerte a 2022-es Farm VIP-t. Már csak nyolcan vannak versenyben, noha nemrég még mindenhol hírességeket láthattunk a farmon, ám ez a múlt.

Soron kívül CIA: Kína elnöke 2027-re képessé tenné hadseregét Tajvan megtámadására

A jelen nem szól másról, mint arról, hogy a versenyzők valahogyan eljussanak a döntőig, ami gyakorlatilag látótávolságba került. A lányok közben előnybe kerültek, amire a fiúknak reagálniuk kell, mert ha nem teszik meg, komoly bajba kerülhetnek.

Völgyi Zsuzsi párbajgyőzelme jó példa volt arra, hogy bármi megeshet, és az egyik legnagyobb esélyes már nincs is játékban. Sokkoló volt Budavári Fülöp kiesése, nem érezte mindenki farinek ezt az egészet.

Zsuzsi közben rengeteg negatív kritikát kap, a nézők egy részénél kiverte a biztosítékot, de hogy meddig jut, azt nem tudni. Addig a versenyzők a legutóbbi termelési feladathoz kaphattak egy nagy segítséget, feltéve, ha azt választja a nyertes.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2