Farm VIP 2: dráma, feladta az egyik sztár, félő volt, hogy elveszíti a lábujját

Fotó: Instagram/Farm VIP
not image

Hujber Dávid

2021. november 24. - 21:03

Schmuck Andor napok óta szenved, az állapota pedig egyre csak rosszabb lett, az orvos minden eddiginél aggasztóbb híreket közölt vele.

A sors furcsa fintora, hogy a nézők közül sokan Andor teljesítményére és szereplésére voltak az egyik legkíváncsibbak, de közbeszólt egy lábsérülés, méghozzá ideje korán, ami mindent megváltoztatott.

Andor hősiesen küzdött, sokan mások valószínűleg azonnal feladták volna, pláne ilyen pokoli fájdalmak mellett. Az orvosi stáb nem akarta szépíteni a dolgot, megerősítették a Farm VIP 2 versenyzőjének, hogy nem túl rózsás a helyzet.

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

Ami igazán rossz hír, hogy időközben elfertőződött a seb, gyulladásban van. A sebet egyenesen veszélyeznek nevezték „Nagyon mély, gyulladásban van, és el is van fertőződve.”

Az orvosok nem akartak túlozni, de Andor megkérdezte őket, hogy mi a legrosszabb forgatókönyv. Kiderült, hogy adott esetben még a lábujját is elveszítheti, így ez már messze nem volt játék a részéről.

Andornak volt egy beszélgetése a csapattal, mert azt szerette volna, ha ők hozzák meg a döntést. Nem volt teljes egyetértés a kérdésben, és úgy határoztak, hogy az aznapi feladatot még csinálják végig együtt, majd annak végén Andor mondja ki, hogy marad vagy távozik.

Mielőtt ez megtörtént volna, Demcsák Zsuzsa közölte, az orvosi vélemény szerint ezen körülmények között Andor sebei nem fognak tudni begyógyulni, és ez még egy újabb ok volt, hogy elengedjék a csapattársak.

Győzike a világsztár chefhez hasonlította magát, nem is akárhogyan

Többen elsírták magukat, mert Andor megkérte őket, hogy a kialakult helyzet miatt engedjék haza, hiszen az egészsége mindennél fontosabb. Drámai volt, ahogy Andor feladta, de ez egy nagyon-nagyon nehéz három nap volt számára, amit méltó módon csinált végig.