Clouds
21 Budapest
Dollár
360,18 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,72 Ft
Bitcoin
23,068 $

Farm VIP 3: Gáspár Zsolti kiszúrta a kémiát Szorcsik Viki és Csuti között (videó)

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nem tagadták a felek, hogy megvan közöttük a kémia, majd a sajtóban meg is jelentek az első hírek, miszerint valami alakul közöttük.

Csuti egy nagyon kemény évet tudhat a maga mögött, a Kulcsár Edinával való válása is mélyen érintette. Azok, akik abban bíztak, hogy még összejöhetnek, hamar csalódniuk kellett, mert a szépségkirálynő bejelentette, már G.w.M. párja.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Olyannyira komoly a kapcsolatuk, hogy hamarosan megszületik az első közös gyermekük. Átvészelték a nehéz hónapokat, mivel sokan támadták őket, és szinte minden róluk szólt a médiában.

Csuti később szintén új kapcsolatba kezdett, és nagyon úgy tűnt, hogy ennek az egésznek van jövője. Ájuldoztak a követők, hogy milyen szép az új kedvese, sokan megkedvelték, majd jött a bejelentés, hogy már nem egy pár.

Nem ismertek a részletek, pontosan miért szakítottak, és sokat annak kapcsán sem tudhattunk meg, hogy miért nem működött ez az egész után Szorcsik Vikivel. A Farm VIP 3-ban ismerkedtek meg, és látszott, hogy megvan közöttük a kémia.

Gáspár Zsolti szintén kiszúrta a dolgot, szeretett volna többet tudni erről, ám nem járt sikerrel. Demcsák Zsuzsa igyekezett rövidre zárni a kérdést, míg Csuti és Viki inkább csendesebben várták, hogy hagyják a témát.

Még több bulvár: Csutinak alakulóban van egy új kapcsolat, de vajon kiről van szó?