Clouds
21 Budapest
Dollár
360,18 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,72 Ft
Bitcoin
23,068 $

Farm VIP 3: amiről a nézők nemigazán tudnak (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rengetegen dolgoznak a háttérben a Farm VIP epizódjain, melynek kapcsán most alkalmunk nyílt betekinteni a kulisszái mögé.

Oláh Ákos, a Farm VIP kreatív producere elmondta, logisztikai szinten is hatalmas kihívást jelent a farm 40 napon keresztül. Ez nemcsak a szereplőknek megterhelő, hanem az egész stáb számára is, akik napi szinten sokat dolgoznak a háttérben.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Kiderült, hogy körülbelül 100-120 ember fordul meg egy nap a farmon, akik valamilyen munkát végeznek. Ez a műsor nem egy sprintverseny, hanem sokkal inkább maraton, és időközönként több mint 40 napig is eltartanak a folyamatok.

Egyszerűen a stábnak is szüksége van arra, hogy jól ossza be az erejét, a kitartását, illetve a motiváltságát. Nemcsak magukra értendő mindez, mert a versenyzőket is folyamatosan motiváltan kell tartaniuk, ami megint fontos feladat.

Ráadásul minden időjárási viszontagságnak ki vannak szolgáltatva, ami ugyancsak nyomást helyez a stábra. Vannak napok, amikor hőségben kell dolgozniuk, máskor pedig nagy esőben és viharos szél mellett.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2