Dollár
388,39 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
476,62 Ft
Bitcoin
16,942 $

Farm VIP 2: sokkoló párbaj, hihetetlen végjáték, itt az új kieső

Fotó: Instagram/TV2
not image

Hujber Dávid

2021. december 13. - 21:28

Ismét farmgyűlést tartottak a Farm VIP-2-ben, ami egyúttal azt is jelentette, hogy valakinek ki kellett esnie.

Röviddel azután, hogy a két csapat egyesült, Gyepi visszatért, sokan meglepődtek ezen, hiszen pár órával korábban kiesett. Kiderült, hogy volt egy párbaja a másik csapat kiesőjével, és mivel ő bizonyult a jobbnak, megkapta a lehetőséget a visszaköltözésre.

Soron kívül Orbán Viktor: nem kell tartani ellátási problémáktól, a problémát az ár jelenti

Nem volt felhőtlen az este, Noémi sok kritikát kapott a piros csapattól, majd ezután jött az üzenet, farmgyűlést tartottak. Noha mindenki egyéniben folytatja tovább, egy csapatban kell termelniük, mert ha nem hatékonyak, a nyeremény összege csökkenni fog.

Ez az összeg jelen állás szerint 13 millió forint, csak rajtuk múlik, hogy ez csökkenni fog vagy sem. A végén azonban csak egyvalaki nyerheti meg, és akinek ma búcsúznia kellett, lemondhat a fődíjról.

Nádai Anikó lelökte a színpadról Ábel Anitát: mindent vettek a kamerák

Mivel a sárga csapat nyerte az utolsó egymás elleni termelési játékot, kaptak egy kék kendőt, de a védettségről saját maguk dönthettek. A közös döntés értelmében Noémi vált védetté, így rá senki sem szavazhatott és nem is hívhatták ki párbajra.

Noémi szavazhatott először, nem meglepő módon Sylvire rakott, aki rá rakta volna a jelét, ám a védettség miatt ez nem volt lehetséges. Nemigazán tudott kire rakni, végül valakit választania kellett, és Zoli lett a befutó, mert úgy látja, a bajnok helyezkedni kezdett. Hamar visszaszállt a jel, Sylvinek így már két szavazata volt.

Diána Sylvihez hasonlóan Noémira szavazott volna, a védettség miatt Dórira lett a választása. Az Exatlon Hungary ezüstérmese Sylvire rakott, mert úgy látja, hogy a modell mégsem tud annyit, mint amennyit gondoltak róla. Gyepi döntése nehéz volt Noémi védetté válását követően, Henry-ra tett, aki Sylvit választotta, és ezzel el is dőlt, hogy ki lesz a biztos párbajozó.

Gyakorlatilag mindenki Sylvit választotta, még Holló is, aki azzal indokolta a döntését, hogy sok volt az üresjárat a modell részéről. Syli Diánával beszélte meg, hogy kit vigyen ki párbajozni, sokat gondolkozott rajta.

Meglepő volt a döntés, Hollót vitte, aki erőpárbajt választott, ami igen keménynek bizonyult. Fűrészelniük kellett, és nem is keveset, jó taktikai érzékre is szükségük volt, mert a “győztem” szót kellett kirakniuk.

Nagyon más taktikát választott a két sztár, Holló szinte végig kapkodott, addig Sylvi rendkívül higgadtan haladt. Hihetetlenül izgalmas volt, nagyon kevés döntött, de végül Holló nyert. A nyertes üvöltözni kezdett, majd elfeküdt, ám gyorsan gratulált is a társának, aki ugyanúgy megérdemelte volna a továbbjutást, óriásit ment.

Hollónak ez már a második ilyen győzelme volt, sok energia szabadult fel benne, Sylvi pedig emelt fővel távozott, fair módon nyilatkozott.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.