Clouds
21 Budapest
Dollár
353,08 Ft
Euró
387,73 Ft
Font
434,73 Ft
Bitcoin
23,748 $

Farm VIP 3: kiderült, mikor lesz az elődöntő és a döntő

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A TV2 bejelentette, hogy mikor kerül levetítésre a Farm VIP 3 elődöntője és döntője, amikor is kiderül, ki nyerte meg a nagy pénznyereményt.

Nehéz lenne tippelni, már csak amiatt is, mert Vajtó László és Budavári Fülöp is messze előbb távozott, mint azt sokan gondolták volna. Közben két híresség már nyert 1 millió forintot, amit akkor is megkapnak, ha kiesnek a játékból.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Először Dudás Miki húzta be a nyereményt, majd jött Schobert Norbi 17 éves fia. Mindketten komoly esélyesei a finálénak, ami már nincs messze. A lányok azonban többségben vannak, így okozhatnak még meglepetést.

A fiúk is érzik, hogy necces a helyzet, nehéz lesz ellenük ebben a formában, így adott esetben lehetséges, hogy velük is párbajozniuk kell. Ezzel együtt az esély is nagyobb arra, hogy női döntőse legyen a nagy finálénak.

Arra pedig még soha nem volt példa, hogy kizárólag nők döntőzzenek, bár Vasvári Vivien már volt dobogós. A lehetőség adott, senkinek nem lesz könnyű dolga, különösen az utolsó pályán, ahol valószínűleg nagy szerepet kap az állóképesség.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2