Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Farm VIP 3: így kezdtek el megismerkedni egymással Csuti és Szorcsik Viki (videó)

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Mintha Szorcsik Viki többször is zavarba jött volna, főleg azok után, hogy Csuti megemlítette, a lányok közül őt kedveli a legjobban.

Csuti pár hónappal a nagy szakítás után belépett egy kapcsolatba, aminek sokan örültek. Egy fiatal nőre esett a választása, aki rengeteg dicséretet kapott, a magyar Megan Foxnak nevezték, de hiába, nem tartott sokáig a szerelem.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Voltak, akik Csutit hibáztatták emiatt, majd jöttek a pletykák, miszerint Csuti egyre közelebb és közelebb került Szorcsik Vikihez, akivel még a Farm VIP 3-ban ismerkedett meg. Noha nem egy csapatban versenyeztek, az összeköltözés után volt lehetőségük beszélgetni.

Érezhető volt, hogy megvan közöttük az összhang, és sok bennük a közös. Más kérdés, hogy ez a kapcsolat még rövidebbre sikeredett, mint az előző, bár a pontos okokat nem ismerhetjük, csak felületesen.

Csuti azt mondta, sok mindenben egyetértenek, sok mindenben passzol a habitusuk. Hozzátette, szimpatizál vele, mert egy nagyon jó beszélgetőpartnernek tartja őt. Ez lehetett az első olyan pont, amikor talán Viki nyitni kezdett Csuti felé.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2