Dollár
395,11 Ft
Euró
408,84 Ft
Font
475,60 Ft
Bitcoin
16,207 $

Farm VIP 3: Visváder Tamás szerint Nyertes Zsuzsát igazságtalanul „kínozzák”

Fotó: TV2
not image

Hujber Dávid

2022. november 23. - 21:18

Visváder Tamás nagyon sajnálja Nyertes Zsuzsát a pirosaknál, mert szerinte nem érzi jól magát, és jobban örülne, ha náluk lenne.

Az, ami a piros csapatnál zajlik, kissé hihetetlen, mert már az első órákban marakodni kezdtek a lányok. Ez főként Vikire és Dalmára igaz, akik a leghangosabbak, és a fiúk látják, hogy elnyomják Andit, illetve Zsuzsinak sem tetszik, ahogyan hozzászólnak.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

Mintha már hetek óta laknának együtt, közben csak két napja vannak a farmon. Ennek ellenére már nem kevés vita volt közöttük, mintha Viki és Dalma valamiért pikkelne Andira, mert szerintük a fiatal szépség csinálja a tüzet.

A sárga csapat is látja, hogy súlyos problémák vannak a szomszédban, és Nyertes Zsuzsát különösen sajnálják. Visváder Tamás szerint Zsuzsától sem lehet elvárni bizonyos dolgokat, mivel már elmúlt 60 éves.

„Azt, ahogyan ma láttam, annyira megviselt, engem a sírás fojtogatott. Zsuzsi nagyon boldogtalan ott. Egy olyan ember, akit én még életemben nem láttam nem boldognak.” – mondta Tamás a társai előtt a nap első felében.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.