Clouds
21 Budapest
Dollár
357,68 Ft
Euró
388,81 Ft
Font
442,52 Ft
Bitcoin
23,047 $

Farm VIP 3: Visváder Tamás újabb és újabb kritikái Csutiról

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Miközben Csuti lett a sárga csapat új vezére, Visváder Tamás egyre inkább háttérbe kerül, és láthatóan nem érzi jól magát.

Nem mindenkinek szimpatikus az, ahogyan Tamás viselkedik a Farm VIP 3-ban, vagy amiket Csutiról mond. Már az elején látszott, hogy Tamás és Csuti között nem lesz a legjobb a viszony, hiszen két vezetőnek nincs helye egy csapatban.

Soron kívül Orbán Viktor: az infláció egy közellenség, amit le kell törni

A csapat Csutit nevezte ki vezérnek, így Tamás egyre inkább háttérbe került, és immáron folyamatosan kritikákat fogalmaz meg. Legutóbb például amiatt kritizálta Csutit, mert olyan játékosokat küldött el, akik közel álltak hozzá.

Nem értett egyet a döntéssel, szerinte ez egy abszolúte rossz döntés volt Csuti részéről, aki pontosan látja, hogy milyen frusztrált kezd lenni a csapattársa. Ugyanakkor azokkal a felvételekkel csak most szembesülhet először az adásokban, amik külön készültek.

Ez is érdekes megvilágításba helyezheti a dolgokat, és érdekes lenne látni, hogy mik lesznek a reakciók a közösségi médiában. Az egyértelmű, hogy Tamás nem lett a legnagyobb kedvenc, és szívesebben lenne a pirosaknál.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2