Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Farm VIP 3: Szorcsik Viki akár további egy hónapot is maradt volna

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szorcsik Viki végül párbaj nélkül esett ki a Farm VIP 3-ból, közvetlen az elődöntő előtt, miután a korábban távozott játékosok egyszerűen kiszavazták.

Viki a TV2-nek adott interjújában azt mondta, iszonyatosan sajnálja, hogy véget ért számára a verseny, a körülmények ellenére is maradt volna, akár további egy hónapot is. „De sajnos ez egy véges történet.”

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

A színésznő nem ezzel számolt, adott volna még magának két napot, de annak örül, hogy beülhet egy kád forró vízbe, meggyújthatja a gyertyáit, elmondhat egy imát, és közben hálát adhat Istennek és a testvérének, hogy eddig ki tudott tartani, szívben és fejben is.

Nagyon hiányozni fognak neki a többiek, és büszke arra, hogy ilyen messzire jutott a játékban. „Büszke vagyok arra, hogy nemcsak fizikálisan erős, hanem mentálisan erős emberek mellett is idáig el tudtam jutni. Ez önmagamnak egy óriási visszaigazolás, hogy itt a helyem.”

Sokszor szerepelhetett volna már ehhez hasonló versenyekben, de úgy érezte, nincs szüksége rá. Most elismerte, nagyon is szüksége van rá, és örül annak, hogy milyen egy tiszta, őszinte játékos egy ilyen műsorban, mint a Farm VIP.

Hiányozni fognak neki a kis rókák a mezőről, a csillagos égbolt, az illatok, az érzések, a kis csíntevések, a beszélgetések, az együttélés, a barátok és maga a hely. „Egy olyan zárt völgy, ahová nem hallatszik be egyetlen autó zaja sem, és én imádom, hogy ilyen szinten le tudok menni relaxba.”

Még több bulvár: Szorcsik Viki sírva mondta Demcsák Zsuzsának: „Nem vagyok rossz ember”