Dollár
388,46 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,98 Ft
Bitcoin
16,971 $

Farm VIP 3: Szorcsik Viki közölte, ő most hazamegy (videó)

Fotó: TV2

Takács Petra

2022. november 24. - 20:25

Még Szorcsik Viki volt megsértődve, miközben a többiek közül szinte mindenki ugyanazt mondta, kellemetlen is volt a helyzet.

Jól sejthettük, hogy Szorcsik Viki szókimondása, hangosabb szavai miatt lesznek viták, balhék a Farm VIP 3-ban, de arra valószínűleg senki nem gondolt, hogy ez rögtön meg fog valósulni. A közösségi médiában megjelent a hozzászólások is beszédesek.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

Sokaknak elegük van Viki stílusából, de Smaltig Dalma sem tekinthető kedvencnek. Ők ketten egyértelműen kilógnak a sorból, és negatív módon, hiszen a társaik miattuk érzik magukat rosszul, nem tudnak csapatként működni.

Ami a legmegdöbbentőbb az egészben, hogy hozzák a napokat, folyamatosan nyernek, és ennek ellenére olyan hangulat uralkodik náluk, mintha hetek óta egy napot sem hoztak volna. Viki és Dalma eddig nem változtatott, és nem valószínű, hogy ez másképp lesz.

Dudás Miki igyekezett elmondani, hogy mi a gondjuk, de nem hagyták, hogy befejezze a mondatait. Schobert Norbi is hasonlóan tett, ám ő sem ért a mondandója végére, majd Viki inkább elment.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2