Clouds
21 Budapest
Dollár
366,33 Ft
Euró
393,42 Ft
Font
441,36 Ft
Bitcoin
23,003 $

Farm VIP 3: Szorcsik Viki szerint Csuti nagyon cuki

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Szorcsik Viki nagyon cukinak nevezte Csutit, aki közölte, nem tudna úgy küzdeni ellene a versenyben, mint a többiekkel szemben.

Szorcsik Viki és Csuti között egyértelműen megvolt a kémia a farmon, majd a játék után megpróbálták együtt. Végül nem működött a dolog, és legutóbb Viki mondott pár szót arról, hogy mi lehetett a bibi.

Soron kívül Legkevesebb húsz ISIS-harcos szökött meg Szíriában a földrengés után

Részleteket továbbra sem tudni, és ez talán így is marad, örök homályba vész a dolog. Az azonban egyértelmű, hogy a Farm VIP 3 alatt ott volt a kémia közöttük, mindenki jól érezhette és láthatta ezt a hetek során.

Csuti szemtől szemben közölte Vikivel, hogy ő az egyetlen a mezőnyből, aki ellen nemigazán tudna küzdeni. Sok mindenről beszélgettek, egyfajta kötődés is kialakult, míg Viki azon a véleményen volt, hogy ő tudna versenyezni Csuti ellen.

Viki még nem biztos abban, hogy mindezt el tudja hinni, 50-50%-ra mondaná. „Nagyon cuki Andris, tényleg.” – fogalmazott a színésznő, aki ekkor még igencsak reményteljesnek tűnt Csutit illetően.

A mai napig nem kevesen kíváncsiak arra, hogy mik voltak azok a dolgok, amiken végül elment közöttük a lehetőség. Egyesek szerint eleve nem illettek össze, de ezt igazán csak ők tudhatják, az élet viszont megy tovább.

Még több bulvár: Fehérneműben fotózták L.L. Junior szerelmét (fotók)