Clouds
21 Budapest
Dollár
358,27 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
443,92 Ft
Bitcoin
23,294 $

Farm VIP 3: Szorcsik Viki szerint ez már gusztustalan (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Szarvas Andi már várta, hogy Szorcsik Viki mikor akad ki megint, amire sokat nem kellett várnunk, a többiek csak néztek.

Szorcsik Viki a Farm VIP 3 kezdete óta feszült, folyamatosan vitákba keveredik, és egyszer már kilátásba helyezte, hogy elhagyja a versenyt. Annyira elege lett, hogy kész volt hazamenni, nagyon nem volt elégedett a társaság egy részével.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Noha úgy tűnt, megbeszélték a dolgokat, valamivel több mint 24 órával később jött az újabb balhé. Viki nagyon dühös lett reggel, amikor szembesült a mosatlan tárgyakkal, és ebben most igencsak igaza volt.

Nyertes Zsuzsával volt egy nagyobb vitája, akivel ugyancsak nem volt elégedett, de ez másokra is igaz volt. Gusztustalannak nevezte azt, amit lát, többek között a szobában is, ahol állt a kosz és minden ruha össze-vissza volt.

Lajos ezúttal Vikinek adott igazat, szerinte a lányok kissé elkényelmesedtek, de ennek most véget vet, és ettől kezdve rendet fog tartatni. Hogy ebből mi lesz, azt nem tudni, viszont a felvételek önmagukért beszélnek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2