Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Farm VIP 3: Nyertes Zsuzsa közölte, nem Szorcsik Viki csicskája (videó)

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon nem tetszett Szorcsik Vikinek az, amivel reggel szembesült, és ennek hangot is adott, hozzátéve, koszba, fertőbe, gusztustalanságba és hányadékba sem tud létezni.

Szorcsik Viki nem volt elégedett a reggeli látvánnyal, elmondása szerint halomban állt a mosatlan, minden tele volt fokhagymával, minden attól bűzlött. „Én nem tudok koszba, fertőbe, gusztustalanságba, hányadékba létezni.”

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Elnézve a felvételeket, Vikinek teljesen igaza volt, és megjegyezte, hogy el kellene kezdeni mosogatni. Nyertes Zsuzsa ezt is magára vette, és volt egy kisebb vitája Vikivel, akit ekkor már nagyon zavarta a látvány és a szag.

„Undorodom, tö*öm tele van.” – mondta idegesen Viki, míg Zsuzsa szerint a társának van egy stílusa, amivel összességében nincs gondja, de úgy érzi, napi szinten ugráltatja őt. „Boldogan megcsinálom, de minimum tisztelet.”

Viki viszont nem hagyta abba: „Megesz a kosz minket, én szégyellem magam nőként itt ezt komolyan.” Zsuzsa szívesen elmosogat, de szebb beszédet várna Vikitől, és azt mondta, nem a csicskája. „Nem a csicskája vagyok, csapattársa vagyok, de nem a cselédlánya.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2