Clouds
21 Budapest
Dollár
359,61 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
443,28 Ft
Bitcoin
23,123 $

Farm VIP 3: Gáspár Zsolt szerint problémák lesznek (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Zsolt is kiszúrta, hogy lesznek még gondok a Farm VIP 3-ban az összeköltözés után, mellyel nem várt lavinák indulhatnak be.

Folytatódnak a Farm VIP 3 kalandjai, méghozzá őrületes tempóban, ami egyfelől jó hír, mert van mit látnunk, másfelől szomorú, hiszen közelítünk a fináléhoz. Tekintve, hogy milyen pozitívak a visszajelzések, nehéz elképzelni, hogy 2023-ban ne lenne Farm VIP.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Még mielőtt a Farm VIP 4-ről kezdünk elmélkedni, maradjunk az aktuális évadnál, amiben jelenleg tíz versenyző feszül egymásnak. Hamarosan ismét távozni fog valaki, mert farmgyűlést tartanak a hírességek.

A jelek szerint a lányok gyorsan összeálltak és szövetkezni kezdtek valaki ellen. Hamarosan azt is megtudhatjuk, hogy ki az a versenyző, aki rövidesen bajba kerülhet, és valószínűleg párbajoznia kell.

Az összeköltözést egy nagy bulival ünnepelték meg, melyen Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa is részt vett. Sokat beszélgettek, táncoltak, és már érezni lehetett a levegőben, hogy beindulhat a következő nagy lavina.

Zsolti Vajtó Lajossal is váltott pár szót, és egyetértettek abban, hogy problémák lesznek. Győzike testvére szerint Lajos szeret kimaradni a vitákból, inkább a háttérből figyeli azokat, amikből akad bőven.

Még több bulvár: Rácz Jenő felesége elárult egy igen érdekes dolgot a görögországi nyaralásukról