Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Farm VIP 3: Demcsák Zsuzsa nagyot kérdezett Smaltig Dalmától (videó)

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Demcsák Zsuzsa remek kérdéseket tett fel, többek között Smaltig Dalmának is, aki elismerte, másképpen viselkedik, ha például Szorcsik Vikivel van együtt.

Miközben erősen zajlanak az események a Farm VIP 3-ban, Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti megérkezett a parasztházba, de csak vendégségbe. Közvetlen az összeköltözés után toppantak be, és nemcsak szórakozni mentek.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Természetesen külön beszélgettek egyes versenyzőkkel, igyekeztek megtudni bizonyos dolgokat. Érdekes volt hallgatni ezeket a beszélgetéseket, például Smaltig Dalmával, aki korábban sülve-főve együtt mozgott Szorcsik Vikivel.

Nem kevés vita vette körül őket, és ez nem volt jó hatással a csapatra. Majd úgy hozta a sors, hogy különváltak, Dalma a sárga csapatnál folytatta tovább, ahol hamar beilleszkedett, és sokkal nyugodtabbnak tűnt.

Dalma Zsuzsi kérdésére azt mondta, nagyon tud az emberekhez igazodni, mialatt felveszi a kontaktust velük. Szerinte ez az egész attól függ, hogy milyen emberek veszik körül, mert amikor épp Viki van mellette, akkor nagyon harsány lesz.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2