Farm VIP 2: Erdélyi Mónika kiborult és sírva fakadt Exatlon-Dóri miatt

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
not image

Hujber Dávid

2021. november 25. - 21:23

Buzás Dorottya rendesen kiborította Erdélyi Mónikát, aki nemigazán érezte jogosnak azt, amiket mondott vele kapcsán az Exatlon Hungary korábbi döntőse.

Várható volt, hogy lesznek konfliktusok, az első évad során is voltak. Kikerülhetetlen, amikor nyolc ember él egymás mellett egy farmon, és időről időre párbajozniuk kell egymás ellen.

Emellett nem mindenki szeretheti a másikat, nem mindenki szimpatikus a másiknak, de ez is a játék része. Hamar felpörögtek az események a Farm VIP 2-ben, Erdélyi Mónika már többször elsírta magát, legutóbb Buzás Dorottya miatt.

Az Exatlon Hungary harmadik évadénak második helyezettje is kénytelen volt szavazni, amikor ki kellett választani azt a személyt, aki biztosan párbajozni fog. Dóri végül úgy döntött, hogy Erdélyi Mónikára szavaz, és mentségére szóljon, valakire tennie kellett, még ha nincs is közöttük igazi ellentét.

Gáspár Evelin szerint némelyik családtagja nagyon el van ájulva magától

Igazán az indoklás volt az, ami kiborította Mónikát, aki tényleg igyekszik kivenni a részét a munkából, gyakran főz a csapatnak, ami szintén fontos, mivel ez ad erőt a csapatnak a folytatásra.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.