Clouds
21 Budapest
Dollár
367,97 Ft
Euró
394,73 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
22,959 $

Farkas Zsófinál már most nagyon rendben van a 2023-as nyári forma

Fotó: Instagram/Farkas Zsófi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ez talán nem jelenthet meglepetést, hiszen az Exatlon Hungary korábbi versenyzője együtt lélegzik a sporttal.

Azok, akik abszolúte sportosan élik az életüket, és napi szinten edzenek, teljesen más bioritmus szerint haladnak előre. Rengeteg előnye van a sportolásnak, nemcsak fizikális, hanem lelki és mentális szinten is.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

A test és az elme frissessége olyasvalamit ad, ami számtalan energiát szabadít fel bennünk. Teljesen máshogy érezzük magunkat, ha folyamatosan sportolunk, és egyre magasabbra helyezzük a lécet.

Erre szükség is van, mert ha nem tesszük, egy idő után még a szinten tartás sem lesz könnyű, másrészt a testnek is szüksége van a változatosságra. Így többek között azt is elkerülhetjük, hogy monotonná válik az életünk.

Farkas Zsófi is mindig változtat valamin, és ez akár a végtelenségig fokozható. Mivel emberekkel foglalkozik, nagyon is fontos számára a tudás és a motiváció átadása, mellyel akár életeket változtathat meg.

Mint azt alább is látni fogjátok, nem panaszkodhat, rendkívül erős alapokkal vágott neki a 2023-as nyári forma előkészítésének. Hónapok vannak hátra, de Zsófi már most készen állna arra, hogy bikiniben élvezze a napsütést.

Még több bulvár: Egy rajongó Tolvai Reni arcmását akarja a mellkasára tetováltatni