Clouds
21 Budapest
Dollár
367,94 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
442,47 Ft
Bitcoin
22,832 $

FA Cup: videós összefoglaló a Manchester City nagy győzelméről a Chelsea ellen

Fotó: EPA/Adam Vaughan
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester City nagyon hamar eldöntötte a továbbjutás sorsát az FA Cup-ban, a londoni csapatnak gyakorlatilag esélye sem volt.

Folytatódik a Chelsea vesszőfutása, immáron nemcsak a bajnokságban. Egyre nehezebb helyzetben találja magát a csapat az új edzőjével, akinek esetleges leváltása kapcsán is vannak pletykák odakint.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

A Chelsea nemrég bajnokin is kikapott a Manchester Citytől, akik legutóbb az FA Cup-ban okoztak kellemetlen perceket számukra. Mondhatni esélyük sem volt, gólokkal verték az ellenfelüket a vasárnapi kuparangadón.

Az első gólra ugyan 23 percet kellett várnunk, Mahrez találata azonban beindította a hengert. Rövid időn belül három találat is született, amivel abszolúte eldőlt a továbbjutás sorsa, a Chelsea edzője pedig tovább keresheti a megfelelő rendszert.

A 30. percben kezezés miatt büntetőt kapott a City, amit Alvarez értékesített. Közel 10 perccel később Foden köszönt be, és hogy teljes legyen a Chelsea szenvedése, a lefújás előtt újabb büntetőt ítéltek ellenük.

A 85. percben már Mahrez állt oda a büntetőhöz, amivel két gólt is gyűjtött a 90 perc alatt. Alább az összefoglaló videót találjuk, benne minden fontos pillanattal, és természetesen a Manchester City góljaival.