Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Fa Cup: videós összefoglaló a Liverpool drámai kieséséről

Fotó: EPA/Peter Powell
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Újabb és újabb pofonokat kap a Liverpool, legutóbb az FA Cup-ból estek ki, méghozzá drámai körülmények között.

A Liverpoolnak nagyon keményen kell küzdenie azért, hogy odaérjen a legjobb négy közé a Premier League-ben, amik Bajnokok Ligája indulást érnek. Nem lesz könnyű dolga Klopp csapatának, és jelenleg az Európa Liga reálisabb cél lehet.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Jelenleg is csak a 9. helyen állnak, és a formát tekintve az utóbbi évek leggyengébb helyezése nézhet ki a legendás csapat számára, mely tavaly éppen hogy csak lemaradt a bajnoki első helyről a Manchester Cityvel szemben.

Már az FA Cup-ban sincsenek versenyben, meglehetősen hamar estek ki, aminek kapcsán Klopp is nyilatkozott. A klasszis tréner szerint az eredmény ellenére javul a csapat teljesítménye, de nyilván csalódott a búcsú miatt.

Mindenki tudta, hogy nehéz dolguk lesz a Brighton ellen, mely az egyik legnagyobb meglepetéscsapatnak számít Angliában. Olyannyira, hogy még mindig ott vannak a legjobbak mögött a 6. helyen, és legutóbb továbbjutottak a kupában.

A Liverpool a 30. percben ugyan megszerezte a vezetést Elliott révén, Dunk közel 10 perccel később egyenlített. Ezt követően egy nagy gólszünet következett, majd a lefújás előtti pillanatokban Mitoma eldöntötte a kérdést.