Igazi F1-es extrát kaptak a rajongók a Spanyol Nagydíjról (videó)

Fotó: Fernando Alonso, az Aston Martin spanyol versenyzője köszönti a szurkolókat a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Spanyol Nagydíjának második szabadedzése végén a montmelói pályán 2023. június 2-án. A futamot június 4-én rendezik. MTI/AP/Joan Monfort
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok, akik imádják a Forma-1-et, most biztosan örülni fognak, hamarosan pedig folytatódik a száguldó cirkusz.

A Forma-1 mezőnye legutóbb Spanyolországban vendégeskedett, ahol korábban rengeteget teszteltek a csapatok. Barcelona népszerű helyszín, viszont nem ezen a pályán rendezik a legizgalmasabb futamokat.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Legutóbb azonban nem lehetett panaszunk, összességében egy látványosabb nagydíjat láthattunk a katalán helyszínen. Minden adott volt ahhoz, hogy jól szórakozzanak a nézők, de Max Verstappen győzelme nem volt kérdés.

A Red Bull holland versenyzője stabilan tartotta az első helyét, és a bajnokságban tovább növelte az előnyét. A Red Bull hasonlóan tett a konstruktőri bajnokságban, ahol már most óriási az előnyük a többiekkel szemben.

Hamarosan Kanadában, egy legendás utcai pályán fognak versenyezni a csapatok. Sokan kíváncsiak a kanadai hétvégére, de még maradjunk egy kicsit a spanyolnál, hiszen újabb extra felvételeket kaptunk róla.

Az F1 hivatalos szerkesztői összeállították a Spanyol Nagydíj TOP-10-es belsőkamerás videócsomagját, amit csak ajánlani tudunk. Ha kíváncsiak vagytok a felvételekre, akkor csak kattintsatok erre a linkre!