Clouds
21 Budapest
Dollár
344,80 Ft
Euró
371,07 Ft
Font
431,88 Ft
Bitcoin
26,768 $

F1-es Azeri Nagydíj: így centizi ki a falat Verstappen és Leclerc (videó)

Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Két újabb remek felvételt kaphattunk az F1-es Azeri Nagydíjról, amit már oly sokan vártak, hiszen heteken át nem versenyzett a mezőny.

Lewis Hamilton is igyekezett mindezt kihasználni, jókat bulizott a haverokkal. Természetesen az edzések sem maradtak ki, és mindenki láthatta a hétszeres világbajnok kockás hasát, ami igen beszédes.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Nem sokkal később pedig már az azeri pályán volt jelenése, ahol pingpongozott egy kicsit a mercedeses csapattársával. Idén is nagy lehet közöttük a harc, ám más kérdés, hogy milyenek az esélyeik a Red Bull ellen.

Jelen állás szerint nehéz elképzelni, hogy Max Verstappen ne triplázzon, ám még mindig csak a negyedik nagydíjnál tartunk, szóval várjuk ki a végét. Minden okunk megvan a bizakodásra, hogy sok izgalmas futamot láthassunk.

Charles Leclerc mellől azonban elpárolt a szerencse, őrület, hogy mennyire balszerencsés, és nehéz megmondani, mi lesz ennek az egésznek a vége. Sokat pletykálnak az esetleges távozásáról, de a Ferrarit nehéz elhagyni, több szempontból is.

Alább két remek felvételt is találtok, ha lapoztok a bejegyzésen belül. Verstappen és Leclerc kerül középpontba, akik előszeretettel centizik ki a dolgokat, ami már érzésből megy, oda sem figyelnek, csak hajtanak.