Dollár
430,80 Ft
Euró
417,58 Ft
Font
468,05 Ft
Bitcoin
19,489 $

Várod a következő F1-es futamot? Akkor ezt mindenképpen látnod kell (videó)

Fotó: A későbbi harmadik helyezett George Russell, a Mercedes brit versenyzője megelőzi Charles Leclerc-t, a Ferrari monacói versenyzőjét a Forma-1-es Magyar Nagydíjon a mogyoródi Hungaroringen 2022. július 31-én. MTI/Kovács Tamás
not image

Takács Petra

2022. augusztus 10. - 10:43

Újabb remek összeállítással készült a Forma-1 szerkesztői stábja, ami láttán garantáltan megjön a hangulatunk.

Legutóbb a Magyar Nagydíjat rendezték meg a Forma-1 2022-es szezonjában, ami szintén nagy siker volt. Max Verstappen mondhatni lehetetlen helyzetből nyert, és egyre közelebb kerül ahhoz, hogy megvédje a címét a Red Bullal.

Soron kívül Új mélypontra süllyedt a fogyasztói hangulat Németországban, mi lesz ezután?

Minden jel arra mutat jelenleg, hogy sikerrel járhat, és már távolról sincs annyi futam hátra, mint korábban. Szép csendben, pár hét leforgása alatt elérkezhetünk az utolsó szakaszhoz, amit jól jelez, hogy mindössze három európai futam maradt hátra.

Verstappen magabiztosan vezet 258 ponttal, míg Leclerc 178 pontos, közvetlen mögötte Pérezzel. A Red Bull mexikói versenyzője eddig összesen 173 egységet gyűjtött, és mivel ott van a Ferrarik nyakán, fontos pontokat vehet el tőlük, amivel segítheti a holland csapattársát.

A soron következő versenyt Belgiumban rendezik meg augusztus végén, így erre még egy kicsit várnunk kell. Az F1 mezőnye jelenleg a megérdemelt nyári szünetét tölti, majd ismét egy intenzív időszak veszi kezdetét, bár az európai turné után megint lesz egy szünet.

Hogy ne unatkozzanak az F1-es rajongók, a szerkesztők összeállítottak egy látványos videós anyagot, amiben az eddig látott leglátványosabb kerék a kerék elleni csatákat nézhetjük meg újra. A videót erre a linkre kattintva érhetjük el, amit csak ajánlani tudunk.