Dollár
429,48 Ft
Euró
415,31 Ft
Font
464,44 Ft
Bitcoin
19,423 $

Ezzel vágódott be Szabó Győző az anyósánál, frappáns sztori

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. április 30. - 13:30

Győző nem is sejtette, hogy ezzel ekkora tiszteletet tud kivívni az anyósánál, akinek végül sokat nőtt a szemében.

Szabó Győző az utóbbi időben többször is a Bréking vendége volt a LifeTV-n, aminek sokan örülnek, hiszen érdekes sztorijai vannak, és azokat humorosan adja elő. Ez most sem volt másképp, amikor egy új családba való beilleszkedés volt a téma.

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

Nem mindig volt tökéletes a kapcsolat Győző és az anyósa között, de volt egy fordulópont, ami elég sok mindent megváltoztatott. Erre a színész sem számíthatott, hiszen olyasvalamiről volt szó, amely teljesen hétköznapi.

Történt ugyanis, hogy Győző egyik alkalommal levitte a szemetet, és akkor az anyósa is ott volt náluk. Ez elegendő volt ahhoz, hogy az anyósát lenyűgözze, noha szimplán csak egy hétköznapi teendőről volt szó.

Oroszlán Szonja egészen elképesztő sztorija az egyik NBA-meccsről, az esküvője napjáról

„Elképesztően nagyot nőttem a szemében akkor, bár ez velem hétköznapi szinten előfordul, csak pont ott volt nálunk, amikor én levittem a szemetet. Levittem a szemetet, és…” – majd viccesen grimaszolni kezdett Győző.

„Micsoda férfi… levitette a szemetet! Akkor akkorát nőttem a szemében!” – folytatta. „Annál nincs rosszabb, amikor két ember nem fogadja el, tehát amikor a szülő… bizonyos anyós, vagy az após, amikor a barátnőd, szerelmed, feleséged szülei nem fogadnak el. Annál nincs rosszabb, nincs rosszabb.”