Dollár
381,81 Ft
Euró
394,65 Ft
Font
466,60 Ft
Bitcoin
24,414 $

Ezzel a képpel „sokkolja” követőit Gelencsér Timi

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2021. március 18. - 21:26

Timi a fotózások egyik nagy királynője, de ez még a megszokottnál is szexibbre sikeredett, nagyon vonzóan néz ki a felvételeken.

Sokan kérdezik, hogy egy ilyen jó nőnek, mint Gelencsér Timi, miért nincs párja. Időről időre felvetődik a kérdés és a Dancing with the Stars ideje alatt is állandó témát szolgáltatott a bulvársajtóban.

Soron kívül Bokros Lajos: Az Orbán-kormány szakszerűtlen gazdaságpolitikája okozta a válságot

Igazi álompárként tekintettek Timire és Bercire, akik azonban csak barátok. Voltak, akik többet láttak ennél, de a modell és a táncos nem egyszer tette egyértelművé a helyzetet, hogy nincs közöttük több barátságnál.

A TV2 sztárja jelenleg Dominikán tartózkodik az Exatlon Hungary miatt, ahol riporteri szerepben láthatjuk. Ez már a harmadik olyan év, amikor majdnem félévet tölt kint a szigeten, és többek között emiatt is nehéz lenne kapcsolatban lennie.

Gáspár Zsolti nem hagyja annyiban, szerinte Győzike tönkre akarja tenni a karrierjét

Erre a kérdésre is őszintén válaszolt, így egyfelől örülhetnek a hódolók, hogy Timi egyedülálló, másfelől mégsem, mivel jelenleg a karrierjére koncentrál, hogy egy olyan életet élhessen, mint amit elképzelt magának.

Ezúttal a Joy márciusi számában tűnt fel, nem is akármilyen képekkel. „A márciusi Joy-ban olvashattok egy velem készült hosszabb, mélyebb interjút egészen a kezdetektől.” – írta a posztjában, mellékelve egy nagyon szexi képet magáról.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.