Ezzel a képpel „sokkolja” követőit Gelencsér Timi

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Timi a fotózások egyik nagy királynője, de ez még a megszokottnál is szexibbre sikeredett, nagyon vonzóan néz ki a felvételeken.

Sokan kérdezik, hogy egy ilyen jó nőnek, mint Gelencsér Timi, miért nincs párja. Időről időre felvetődik a kérdés és a Dancing with the Stars ideje alatt is állandó témát szolgáltatott a bulvársajtóban.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Igazi álompárként tekintettek Timire és Bercire, akik azonban csak barátok. Voltak, akik többet láttak ennél, de a modell és a táncos nem egyszer tette egyértelművé a helyzetet, hogy nincs közöttük több barátságnál.

A TV2 sztárja jelenleg Dominikán tartózkodik az Exatlon Hungary miatt, ahol riporteri szerepben láthatjuk. Ez már a harmadik olyan év, amikor majdnem félévet tölt kint a szigeten, és többek között emiatt is nehéz lenne kapcsolatban lennie.

Gáspár Zsolti nem hagyja annyiban, szerinte Győzike tönkre akarja tenni a karrierjét

Erre a kérdésre is őszintén válaszolt, így egyfelől örülhetnek a hódolók, hogy Timi egyedülálló, másfelől mégsem, mivel jelenleg a karrierjére koncentrál, hogy egy olyan életet élhessen, mint amit elképzelt magának.

Ezúttal a Joy márciusi számában tűnt fel, nem is akármilyen képekkel. „A márciusi Joy-ban olvashattok egy velem készült hosszabb, mélyebb interjút egészen a kezdetektől.” – írta a posztjában, mellékelve egy nagyon szexi képet magáról.