Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
443,58 Ft
Bitcoin
23,169 $

Ezt mondta Messi édesapja a Barcelona elnökének: itt már nincs miről beszélni…

Sport
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Lionel Messi édesapja nagyon egyértelmű szavakat fogalmazhatott meg a legendás futballista távozása kapcsán, ami igencsak egyértelműnek tűnik.

Lionel Messi édesapja nagyon egyértelmű szavakat fogalmazhatott meg a legendás futballista távozása kapcsán, ami igencsak egyértelműnek tűnik.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Messi még mindig nem nyilatkozott az ügyben, azt inkább az édesapjára bízta, aki az ügynökeként jár el. Lionel nem jelentkezett a kötelező orvosi vizsgálatokra, így az edzéseket sem látogatja. Gyakorlatilag nem a keret tagja, csak papíron.

A hírek szerint az argentin már megállapodott a Manchester City-el, és az 5 év alatt 700 millió eurót kereshet. Pontosan akkora összeget, mint amennyi a jelenlegi kontraktusában szerepel kivásárlási záradékként.

Jorge Messi szerdán érkezett meg Spanyolországba Argentínából, hogy személyesen egyeztessen a fia helyzetéről, és magáról a távozásról, mivel egyrészt a Barcelona meg akarja tartani a futballistáját, másrészt nem egyeznek a vélemények a kilépési opcióról, ami az egyik oldal szerint augusztusig érvényes volt, míg a másik oldal állítja, az május utolsó napjával lejárt.

A Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu személyesen találkozott Messi édesapjával, hogy dűlőre jussanak, mivel nagyon telik az idő, és hamarosan kezdődik az új szezon. A TyC Sports jelentése szerint Messi apja nagyon egyértelműen közölte a dolgot a találkozón. „A fiam nem akar maradni.”

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/messi-gyakorlatilag-mar-csak-virtualisan-tagja-a-barcelonanak/

A találkozóra a Camp Nou-ban került sor, ahol a MARCA információi szerint Messi bátyja, Rodrigo is jelen volt. 90 percen át beszéltek az elnökkel szerda délután. Várhatóan a következő napokban újabb egyeztetésekre kerül sor, ugyanakkor a teljes képet tekintve már „nincs miről beszélni”, mivel Messi döntése napról napra egyre szilárdabb.

A hírek szerint Messi nem tekinti magát a Barcelona játékosának, akiért több játékost és körülbelül 112 millió eurót adhatnak, legalábbis ez lehet a piaci értéke a 33 éves támadónak. A szerződése 2021 nyaráig érvényes, amit a katalánok legalább további 1 évvel hosszabbítanának meg.