Dollár
434,48 Ft
Euró
424,37 Ft
Font
487,45 Ft
Bitcoin
19,261 $

Ezért nem játszatja Griezmannt Diego Simeone

Budapest, 2021. június 23. A francia Antoine Griezmann melegít a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának utolsó fordulójában játszott Portugália - Franciaország mérkõzés elõtt a Puskás Arénában 2021. június 23-án. MTI/Szigetváry Zsolt

Bense Róbert

2022. szeptember 3. - 08:38

Nem igazán szeretne 40 millió eurót fizetni a Barcának az Atletico.

A 31 éves francia világbajnok karrierje igencsak szomorú fordulatot vett az elmúlt években. Kálváriája akkor kezdődött, amikor még 2019-ben 120 millió euróért a Barcelonához igazolt, ott azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért kölcsönjátékosként visszatért Madridba.

Soron kívül 62-re emelkedett az Ian hurrikán áldozatainak száma

Habár a tavalyi szezon sem sikerült számára túl fényesen, de legalább pályán volt. A kölcsönszerződés értelmében azonban idén várhatóan már jóval kevesebb játékperc fog neki jutni, különben az Atleticónak fizetnie kell.

A kontraktusban ugyanis szerepel egy olyan – amúgy meglehetősen szigorú – kitétel, hogy amennyiben Griezmann a játékpercek, vagy a tétmérkőzések felén túl is pályára lép a csapat színeiben, úgy kötelesek megvásárolni a Barcelonától – emlékeztetett a Fichajes.

Ez pedig jelenleg nagyjából 40 millió euró kiadást jelentene a matracosoknak, és bár a Transfermarkt szerint valahol 35 millió körül van Griezmann értéke, a jelenlegi formáját tekintve ezek némileg túlzó számoknak tűnnek.

Simeone egy sajtótájékoztatón lényegében közölte a publikummal, hogy a klub nem szeretné kifizetni ez az összeget a katalánoknak, a matek pedig innentől kezdve adott, Griezmannak így csupán epizódszerepek juthatnak az idényben.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.