Clouds
21 Budapest
Dollár
368,41 Ft
Euró
394,89 Ft
Font
452,17 Ft
Bitcoin
27,810 $

Ezért állt akkora sor az Árkádban az Apple slágertermékéért

Fotó: illusztráció | unsplash
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Rég nem látott érdeklődés övezte a MacBookokat idehaza, nem véletlenül álltak annyian az üzlet előtt.

Viharos gyorsasággal terjedt el az interneten az az Árkád bevásárlóközpontban készült felvétel, melyen az látható, hogy a legújabb iStyle üzlet előtt (és az egész plázában) kígyózó sorok álltak, várva a nyitásra.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

A videó több mint egy órával a nyitás előtt készült, és a felvétel láttán elég sokan tették fel a kérdést, hogy „mégis hol itt a válság?” A teljes kép persze – mint ahogy ez általában lenni szokott – némileg árnyaltabb.

Mint azt a PCWorld megírta, a legújabb iStyle üzlet nyitását egy akcióval kötötték össze, ami meg is tette a hatását. A 600 ezer forintos M2-es MacBook Airt 470 ezer forintért, az M1-est pedig 500 ezer helyett 330 ezer forintért árulták a nyitás napján.

Promózták is rendesen az akciót, így azért nem akkora meglepetés, hogy sokan kapva kaptak az alkalmon és a 170-130 ezres kedvezményért cserébe alaposan bevásároltak a termékekből.

Ennek persze nem csak az volt az oka, hogy hirtelen mindenki új MacBook-ot akart volna a fizunap előtt, hanem az is, hogy a viszonteladók jó üzleti lehetőséget láttak az ajánlatban, és ha nem is eredeti árában, de az akciósnál drágábban tudják majd eladni portékáikat