Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,612 $

Ezerrel készülnek Árpa Attiláék a Dancing with the Stars második évadára

Fotó: Instagram/Alexandra Kocse-Stana
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 11. - 23:27

Egy újabb kulisszák mögötti kép Árpa Attila felkészüléséről a nagy táncversenyre, amit Kocse-Stana Alexandra koordinál a sztár számára.

Már valóban nem kell túl sokat várnunk arra, hogy elkezdődjön a Dancing with the Stars második évada, ami még az elsőnél is nagyobb durranásnak ígérkezik. A TV2 igyekszik még magasabbra helyezni a lécet, és ezt már meg is tette.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

Ha megnézzük a sztárok mezőnyét, bőven van okunk arra, hogy izgatottan és nagy várakozással tekintsünk az indulásra, amit rengeteg munka előz meg. Ez nemcsak a stábra igaz, hanem a táncosokra is, akik hetek óta gyakorolnak.

A profi táncosok előtt adott a kihívás, mivel amatőr versenyzőkből kell olyan versenyzőket faragniuk, akik le fogják nyűgözni a nézőközönséget. Napi szinten több órát gyakorolnak, így azok, akik rögtön búcsúznak, igencsak fájdalmas lesz számukra az eredményhirdetés.

Szécsi Debóra ebben a szexi ruhában gyakorol a Dancing with the Stars második évadára

Emiatt mindenkinek megkettőzött erővel kell készülnie, semmit sem bízhatnak a véletlenre, és ezzel Árpa Attila is maximálisan tisztában van. A híres színész és producer sokáig jutna a versenyben, amire minden esélye megvan.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.