Ezeket írják Sarka Kata formájáról, valaki szerint például szebb volt teltebben

Fotó: Instagram/Sarka Kata
not image

Hujber Dávid

2021.március.6 - 08:20

Nem mindenkinek tetszik Sarka Kata aktuális formája, noha összességében semmi gond nincs vele, mert egy rendkívül csinos nő.

Kata már több alkalommal is elmondta, elsősorban a sok futás alakította át a testét, annak tudható be, hogy vékonyabb, mint korábban. Amíg ő elégedett és jól érzi magát a bőrében, nincs miért magyarázkodnia, még akkor sem, ha közszereplő.

Ennek ellenére időről időre vannak, akik negatívabb kritikákkal illetik, miszerint szerintük már túl vékony, jobban nézett ki, amikor „teltebb” volt. Ezúttal is befutott pár hasonló komment Kata egyik friss képe alá, amin nemcsak szexi, hanem rendkívül csinos is az edzőruhájában.

„Annyira szép, nőies voltál. Sajnálom ,hogy így látod, hogy egy háromgyermekes anyának így kell kinézni, mint egy tizenéves “kislány “ – élt a kritika lehetőségével az egyik kommentelő, de nem ő volt az egyetlen.

„Kár volt ennyire és így lefogyni, gyönyörű alakod volt , női szemmel is… a futás iszonyat módon “összezsugorított” – fogalmazott egy másik hozzászóló Kata posztja alatt. A többség azonban támogatja őt és tetszik nekik, amit látnak.

Sarka Kata nem áll le, kerekebb a feneke, mint valaha

„Fantasztikus formában vagy Kata ! Szép hétvégét kívánok” – hangzott el a követőtől. „Szia Kata! Nagyon csinos vagy! Hol lehet ilyen sportnadrágot venni?” – tették fel neki a kérdést. „Nagyon szép vagy, legszebb nő a sztárok közül” – élt a bók lehetőségével egy következő kommentelő.

„A sport is, mint minden más, csak mértékkel jó! Vagy a kép csal, vagy tényleg ennyire vékonnyá tett az edzés? Elvesztetted a nőiességedet Kata! Szebb voltál korábban, amikor teltebb voltál.” – futott be egy újabb negatívabb hozzászólás.