Dollár
422,60 Ft
Euró
407,42 Ft
Font
455,52 Ft
Bitcoin
20,154 $

Ez történik, ha Szabó Győző vért lát

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. május 3. - 01:14

A neves és nagyon sikeres színész elárulta, hogy mi volt az oka annak, amiért a harmadik gyerekének születésére nem ért oda.

Szabó Győző a LifeTV-n futó Bréking vendégeként mesélte el, hogy az első két gyermekének születésénél amiatt nem volt jelen, mivel nem bírja a vér látványát. Harmadik gyermeke megérkezésénél majdnem fordult a kocka, de közbeszólt a sors.

Soron kívül Orbán Viktor: a Nyugat ma a háború pártján áll, Magyarország pedig a béke oldalán

Győző elismerte, hogy vériszonya van, egyenesen retteg a vér látványától. „Most viszont eldöntöttem, hogy bemegyek, de ha hiszed, ha nem… Miért tesznek a kilencedikre egy szülészetet a Dél-pesti kórházban, azt nem tudom.”

A sztár nem akarta elhinni, hogy valóban ilyen magasan volt a szülészet, miközben ő folyamatos kontaktban volt a várandós édesanyával. Addig odalent várta a liftet, majd mire felért, már hallotta, hogy a gyerek felsírt.

Tóth Andi nagy bejelentése: úgy tudja, hogy Zámbó Jimmy rokona

További gondot jelentett előtte, hogy egy indokolatlanul hosszú piros lámpát kapott. Győző nagyon szeretett volna ott lenni, független attól, hogy elájul a vér láttán, de úgy volt vele, hogy túlteszi magát, és bevállalja.

A sors azonban közbeszólt, így kellett lennie, ugyanakkor mindennél fontosabb, hogy az édesanya és a gyerekek egészségesek legyenek. Győző számára is ez az első, de legalább megtudtuk, hogy a vér látványa mennyire kiborítja.