Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Ez a karakter biztosan visszatér a Deadpool 3-ban

Fotó: Unsplash/Ayo Ogunseinde
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ha figyelmesen nézted a stáblista utáni jeleneteket, már sejtheted, hogy melyik karakterről van szó.

Nem is lehetnek hivatalosabb a bejelentés: a Marvel Studios erősítette meg, hogy Rob Delaney visszatér Peter szerepében a Deadpool 3-ban. A Deadline jelentése szerint Delaney ismét Petert alakítja majd, aki a második filmben csatlakozott Deadpoolhoz és Weaselhez az X-Force csapat részeként.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyhatja el a kórházat Ferenc pápa

Peter az a karakter, akinek az a különlegessége, hogy semmilyen különleges képességgel nem rendelkezik, nemhogy szuperképességgel. Noha a Deadpool 2 elején Peter kegyetlen halált halt, a stáblistás jelenetekben láthattuk, hogy Deadpool az időutazó eszközzel visszament érte az időben, és megmentette az életét.

Shawn Levy, a rendező még tavaly úgy nyilatkozott a közelgő harmadik részről:

„Most is minden nap írjuk, átírjuk, fejlesztjük és előkészítjük a Deadpoolt. Annyira jó nevetni minden nap. Annyira jó hallani és írni, és kitalálni ezeket a jeleneteket, ahol az emberek csak hülyeségeket beszélnek. Az erőszak pedig az arcodba vág és kemény, szóval ez nagyon is Deadpool-film.”

Noha a harmadik rész cselekményét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, a korábbi részek alapján ismét Wade Wilson kalandjait követhetjük majd, egy zsoldosét, aki egy igen rosszul sikerült tudományos kísérlet után a mocskos szájú szuperhős, Deadpoolként „születik újjá”.

Annyit azonban biztosan tudunk, hogy az előző filmekből visszatér Karan Soni, Leslie Uggams, Morena Baccarin és Stefan Kapicic, rajtuk kívül pedig „újoncként” érkezik Hugh Jackman, Emma Corrin és Matthew Macfadyen a szereplőgárdába. A Deadpool 3 a tervek szerint 2024. november 8-án kerül a mozikba.