Exatlon-Zsófi elmondta a véleményét Grétiről, már játékon kívül

Fotó: Instagram/Farkas Zsófi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zsófi és Gréti valószínűleg soha nem lesznek barátok, illetve az sem valószínű, hogy a köszönésen kívül fognak-e valaha hosszabban beszélgetni egymással.

A televízió képernyőjén keresztül is érezni lehetett, hogy van egyfajta feszültség Gréti és Zsófi között. Nagyon más karakterek, ráadásul egy olyan ügyből kerekedett egy szappanopera, amire semmi szükség nem volt.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Az időközben az Exatlonból távozott Zsófi már korábban lezárta volna ezt a témát, de Gréti csak görgette maga előtt a konfliktust, nem akart szabadulni a témától. Emiatt is lett volna fair, ha ők ketten párbajoznak és nem Anna áldozza fel magát Viviért.

Bálint elismerte, Grétit választotta volna Zsófi ellenfelének, de mivel a lány megsérült és nem engedték aznap versenyezni, elmaradt a viadal. Igaz, így sem lett volna sok esélye a személyi edzőnek, mert a négy köre alatt egyetlen egy fát sem dobott le az ügyességinél.

„Én úgy gondolom, megpróbáltam Grétihez maximálisan nyitni, annak ellenére, hogy úgy éreztem, hamisat állít felém, pedig én úgy gondolom, hogy mindig pozitívan és bizakodva álltam ő felé.” – mondta Grétiről a TV2 stábja előtt.

Csak leborulni tudunk Vasvári Vivien lábai előtt dubajos képe láttán

„De úgy gondolom, tényleg megpróbáltam az utolsó napokban odaállni és megbeszélni vele a dolgokat és felejtsük el a történteket. Ő egy kicsit elutasító volt, én úgy éreztem, de szerintem nem úgy jöttem ki a játékból, hogy Grétivel, vagy akárki mással is hatalmas ellentétek lettek volna.”