Dollár
422,60 Ft
Euró
407,42 Ft
Font
455,52 Ft
Bitcoin
20,154 $

Exatlon: senki nem várja vissza Andrást a bajnokoknál?

Fotó: Exatlon/Virág András
not image

Takács Petra

2022. február 25. - 17:41

Jobb, hogy Virág András nem hallja a róla szóló beszélgetéseket, mert szinte senki sem várja vissza a párbajról a potenciális ellenfelével szemben.

Sokaknak nem szimpatikus az, ahogy Andrist kezelik a bajnokok az Exatlon Hungary All Star évadában, ami érthető, hiszen időről időre átlépnek vele szemben egy határt. Olyan játékosként beszélnek róla, ami nem ő, és egyáltalán nem érzi magát agresszívnek a pályán, még egy elbukott futamot követően sem.

Soron kívül Orbán Viktor: a Nyugat ma a háború pártján áll, Magyarország pedig a béke oldalán

Márpedig rendre megtalálják őt azzal, hogy a reakciója már túl sok, noha semmi olyat nem tesz, ami ennek igazat adna. Az embernek az az érzése, hogy szimplán felfújják a dolgot, közben Andris nem tud önmaga lenni.

Olyannyira nem, hogy ez hatással van a teljesítményére, és jobb lenne, ha saját magára koncentrálna, mert úgy fest, nem tud megfelelni a csapattársainak. Sőt, gyakorlatilag senki nem várja vissza a párbajt követően, mivel valószínűleg Danny lesz az ellenfele, de még Zozóval szemben sem őt mondanák.

Exatlon-Anna lerántotta a leplet arról, amit sokan csinálnak az Instagramon

Tóth Dávid, aki eddig igen kevés pontot szerzett a csapatának, és a nézők részéről kemény kritikákat kap, úgy érzi, ha Danny lesz András ellenfele, akkor a BMX-sztár maradása ideálisabb lenne.

Lapozó: 1 2