Exatlon: Viktor ismét kitárta a szívét, vagy csak fél?

Fotó: Instagram/Kővári Viktor
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre érzelmesebbé kezd válni a kihívó, de az is lehetséges, hogy tart a párbaj lehetőségétől, mert abban az esetben biztos résztvevő lenne.

Hiába kapnak egy új játékost a kihívók, ő automatikusan védetté válik, tehát ha ezen a héten a kékek párbajoznának, akkor Viktor és Ákos lenne az, akinek párbajoznia kellene, hiszen Bálint általában a legjobb statisztikával rendelkezik.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Talán ettől is fél, de most megint nagyon érzelmes beszédet tartott a TV2 kamerái előtt a versenynap előtt, ami a villáról szól, de a legfontosabb nap ismét a csütörtök lesz, ami arról dönt, hogy kik párbajoznak, de csak a következő héten.

„Most már eltelt annyi idő, hogy tényleg úgy érzem magam itt a versenyben és köztetek, hogy mintha tényleg kezdene körülölelni egy ilyen kis család, egy ilyen szűk család, amiben nagyon jól érzem magam.”

„Nekem pont erre a közegre van szükségem és nekem nagyon fontos, hogy olyan emberek legyenek körülöttem, akiket nagyon szeretek, és ők is viszont szeretnek engem. Mostanra vált olyan közeggé itt Dominikán, hogy nagyon nem szeretnék belőle kiszakadni.”

Elájulsz, milyen szexi Horváth Éva az új bikinijében

„Tehát, ha nekem most innen haza kellene mennem, akkor most viselne meg a legjobban. Próbálok foggal-körömmel ragaszkodni ahhoz, hogy megnyerjük a végjátékot, hiszen tényleg nagyon fontos lenne számomra az, hogy itt legyek a játék a légvégéig.”

„Illetve az is nagyon fontos lenne, hogy mindenki itt maradjon a játék légvégéig. Most tényleg azon leszek, hogy ez a hetes, ameddig csak lehet, itt maradjon.”