Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,428 $

Exatlon: Viktor azon van, hogy Danit, vagy Andrást haza küldjék

Fotó: Instagram/Kővári Viktor
not image

Hujber Dávid

2021. március 20. - 15:42

Viktor megint egyértelműen elkezdett tartani a párbajtól, mivel ha a kihívók bukják a legfontosabb napot, akkor férfipárbajra kerül sor.

Eddig javarészt a kihívók párbajoztak az Exatlon harmadik évadában, de a bajnokok is fontos láncszemeket veszítettek el, ráadásul Franciska, az egyik fő esélyes egy súlyos sérülés miatt volt kénytelen távozni.

Soron kívül Jakab feltette a kérdést: milyen képviselő az, aki nem járja az országot?

Azóta a csapat nagyon gyenge teljesítményt nyújt, így borítékolható volt, hogy közülük kerül ki a következő kieső. Luca és Iza csapott össze egymással, ami egy nagyon sima végeredményt hozott, hiába volt medálja Lucának.

Ez egyúttal azt jelenti, hogy a következő héten mindkét csapatnál férfipárbajra kell készülni, és látható módon Viktor kissé tart ettől, mint korábban. A terve az, hogy közös erővel hazaküldjék Andrást, vagy Danit.

„Jövő héten náluk is fiúpárbaj van, és ugyanaz a szitu, mint nálunk, hogy ott is fixen ő (András) és Dani menne, ha Krisztiánnak marad a legjobb statisztikája.” – mondta Viktor a Dórival való beszélgetése közben.

„Lehet, most az látszódott rajta (András), hogy ma egy lány hazamegy tőlük, és jövő héten akár előfordulhat, hogy ő megy párbajozni, de ez számunkra is nagyon nagy vízválasztó hét a következő, hiszen ott bármelyik csapat is veszít, és hazamegy egy erős fiújátékos, az nagyon vissza tudja szedni utána majd az adott csapat teljesítményét.”

Sári Évi sejtelmesebb szexi képet nem is posztolhatott volna

„Nekünk az nagyon jó lenne, ha sikerülne végjátékot nyerni, és onnan Andris, vagy Dani hazamenne. Úgyhogy ezen kell lennünk jövő héten is.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.