Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

Exatlon: Viktor azon van, hogy Danit, vagy Andrást haza küldjék

Viktor megint egyértelműen elkezdett tartani a párbajtól, mivel ha a kihívók bukják a legfontosabb napot, akkor férfipárbajra kerül sor.

Fotó: Instagram/Kővári Viktor
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Eddig javarészt a kihívók párbajoztak az Exatlon harmadik évadában, de a bajnokok is fontos láncszemeket veszítettek el, ráadásul Franciska, az egyik fő esélyes egy súlyos sérülés miatt volt kénytelen távozni.

Azóta a csapat nagyon gyenge teljesítményt nyújt, így borítékolható volt, hogy közülük kerül ki a következő kieső. Luca és Iza csapott össze egymással, ami egy nagyon sima végeredményt hozott, hiába volt medálja Lucának. Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

Ez egyúttal azt jelenti, hogy a következő héten mindkét csapatnál férfipárbajra kell készülni, és látható módon Viktor kissé tart ettől, mint korábban. A terve az, hogy közös erővel hazaküldjék Andrást, vagy Danit.

„Jövő héten náluk is fiúpárbaj van, és ugyanaz a szitu, mint nálunk, hogy ott is fixen ő (András) és Dani menne, ha Krisztiánnak marad a legjobb statisztikája.” – mondta Viktor a Dórival való beszélgetése közben.

„Lehet, most az látszódott rajta (András), hogy ma egy lány hazamegy tőlük, és jövő héten akár előfordulhat, hogy ő megy párbajozni, de ez számunkra is nagyon nagy vízválasztó hét a következő, hiszen ott bármelyik csapat is veszít, és hazamegy egy erős fiújátékos, az nagyon vissza tudja szedni utána majd az adott csapat teljesítményét.”

Sári Évi sejtelmesebb szexi képet nem is posztolhatott volna

„Nekünk az nagyon jó lenne, ha sikerülne végjátékot nyerni, és onnan Andris, vagy Dani hazamenne. Úgyhogy ezen kell lennünk jövő héten is.”