Exatlon: vége, megvan az új kieső, aki még a saját medáljára is nemet mondott…

Fotó: Instagram/TV2
not image

Hujber Dávid

2021.április.30 - 22:10

Palik László nagyon rossz hírrel kezdte az estét, miután kiderült, hogy egy újabb bajnoknak kell párbaj nélkül távoznia.

Ezzel azonban nem volt vége a történetnek, mivel a szabályok szerint a párbajt ugyanúgy le kellett játszania a versenyzőknek, mint korábban, amikor például Franciska nagyon hasonló módon távozott Dominikáról.

Itt azonban sokkal inkább előrevetíthető volt a bejelentés, és ez a szerep ezúttal is Palik Lászlóra hárult. A bajnokok idén már több versenyzőt, és nagy esélyest vesztettek el ilyen körülmények között, és még a párbaj is ott volt.

Az egyik oldalon Balázs állhatott, akinek a leggyengébb statisztikával biztos helye volt a körben, így a második párbajára készülhetett. Krisztián Dani és András közül a legjobb barátját választotta, aki ezelőtt nem vett részt egy párbajon sem.

Palik László sokkoló bejelentése az Exatlon párbaja előtt

A kiválasztás közvetlen azután történt, hogy András több társát is kiakasztotta a dühkitörésével, így valahol várható volt, hogy neki kell megküzdenie a helyéért, és nem Daninak.

Az első kört Andris hozta, bár noha volt egy kis előnye, azzal nemigazán tudott élni. 4-3-mal fordulhattak a következő körre, ugyanakkor Andrással ellentétben Balázsnak volt egy medálja.

A második körben szorosabb volt a párharc, kevésen múlt, hogy Balázs elvegyen egy életet, de még mindig ott volt a medálja. András a folytatásban is hozta a formát, bár nem dobott túl pontosan, de még így is övé volt a győzelem.

Hiába a 4-1-es állás, Balázs úgy döntött, nem használja fel a medálját. Ezen nagyon sokan meglepődhettek, mert ilyenre nemigen volt példa. Sokba is került Balázsnak, mert ezt a kört sem nyerte meg, ami azt jelenti, hogy számára véget ért az Exatlon.