Exatlon: vége a párbajnak, itt a következő távozó

Fotó: Instagram/TV2
not image

Hujber Dávid

2021.április.9 - 22:30

Véget ért az Exatlon legutóbbi párbaja, aminek egyik résztvevője a nemrég érkezett Marci volt, akinek mindent meg kellett tennie, hogy egyáltalán esélye legyen a folytatásra.

Véget ért az Exatlon legutóbbi párbaja, aminek egyik résztvevője a nemrég érkezett Marci volt, akinek mindent meg kellett tennie annak érdekében, hogy egyáltalán esélye legyen a folytatásra.

A kékek nagyon szerették volna, ha elkerülhetik a párbajt, de mivel a bajnok összeszedték magukat, köszönhetően Krisztián fejmosásának is, alulmaradtak a riválisokkal szemben, aminek most megfizették az árát.

A kékeknél fiúhét van, tehát a lányok biztonságban érezhették magukat, de nyilván számukra is jobb lett volna, ha megnyerik a végjátékot csütörtökön. Nem így lett, és most el kellett köszönniük az egyik társuktól.

Marci helye fix volt a párbajon, aki a legrosszabb statisztikával várhatta a folytatást. Meglehetősen jól fogadta mindezt, mert elismerte, hogy még mindig nem tudta felvenni a ritmust, bármennyire is szeretné.

A legnagyobb kérdés az volt, hogy Bálint kit választ Marci mellé, mivel bőven voltak opciói. Viktor, Ákos és Csepel érezhette magát veszélyben, bár az erősen valószínűtlen volt, hogy Ákos lesz a kiválasztott.

Óriási, egy újabb videó, ahogy Köllő Babett fenékrázást oktat Hajdú Péternek

Csepel egy furcsa sérülés miatt fontos játéknapokat hagyott ki, addig Viktor már egy ideje nem teljesít túl jól, így az ő neve is bőven benne volt a kalapban. Bálint utalt is rá, hogy talán jobb lenne, ha felrázná őt egy párbajjal, amiben korábban már volt része Benő ellen.

A kihívók legjobbja Csepelt választotta, mivel Marcival ugyanannyi ideje vannak az Exatlonban. Marci előnnyel várhatta a párbajt, miután kisebb meglepetésre megnyerte a medáljátékot.

Marci jól kezdett, azonnal elvett egy életet az ellenfelétől, akinek össze kellett szednie magát. A második körben Csepelnek még csak minimális esélye sem volt, mert a csapattársa igen hamar végzett az ügyességi feladattal.

A harmadik körben 3-2-re módosult az állás, ezúttal Csepel volt nagyon gyors az ügyességinél. Nagy szüksége volt erre a pontra, mert Marci kezdett elhúzni. Dupláznia azonban már nem sikerült, Marci visszavágott.

Egy élete maradt Csepelnek, de egy nemvárt medálfelajánlás miatt újra két élettel folytathatta. Dóri volt az, aki feláldozta a medálját, mivel így látta fairnek, hiszen Marcinak volt egy medálja, illetve többet lát benne, mint amit eddig mutatott. Csepel élt a lehetőséggel, ami egyúttal azt is jelentette, hogy 2-2-vel vágtak neki az új körnek.

Az elhúzódott kört Marci abszolválta, míg Csepelnek egy élettel kellett folytatnia. Nem volt visszaút, Marci nyerte a párbajt, és még a medálja is megmaradt. Csepel Exatlonja véget ért, el kell hagynia a csapatát és Dominikát.