Dollár
427,61 Ft
Euró
414,17 Ft
Font
462,11 Ft
Bitcoin
19,549 $

Exatlon: egyre forróbb a talaj Tóth Dávid alatt, ebből gyors búcsú is lehet

Fotó: Instagram/Tóth Dávid
not image

Takács Petra

2022. március 10. - 11:42

Ha ma a bajnokok nem hozzák a végjáték második napját, Tóth Dávid biztosan párbajozni fog, és nem éppen jók az előjelek.

Tóth Dávid, a Nagy Ő sztárja, aki korábban az Exatlon Hungary első szezonjában is szerepelt, visszatért Dominikára. Ez a visszatérés egyelőre nagyon távol áll attól, mint amit várnak tőle, rendkívül kevés pontot hozott eddig.

Soron kívül Kövér szerint Törökországnak az Európai Unióban lenne a helye

Több kritikát is kapott már a közösségi médiában, egyesek sokkal inkább annak örültek volna, ha ő távozik, és nem András. Ettől független lehetséges, hogy hamarosan rá is sor kerül, mert ugyan fejlődik, ez még mindig nem az, amivel sokat tudna segíteni a bajnokoknak.

Minden kétséget kizáróan neki van a legrosszabb statisztikája jelenleg, és ha ma buknak a bajnokok, biztosan párbajozni fog pénteken. Ebben az esetben valószínűleg Zozo-val futna az első körben, mert nehéz elképzelni, hogy Krisztián a stabilabb, jobb Dannyt választaná, aki minden szempontból a csapat motorja, ráadásul nemrég párbajozott András ellen.

Tóth Andi szerint mára sok más sztárhoz hasonlóan ő is szer- vagy alkoholfüggő lehetne

Dávid érzi, hogy bajban lehet, és hálás azért, hogy szerdán kimentette őt a csapat, de még nem múlt el a veszély. Gabi azzal próbálta védeni Dávidot, hogy csak nemrég érkezett, és nagyon kevés ideje volt arra, hogy belerázódjon.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.