Mély szerelmi vallomás Exatlon-Livitől

Fotó: Instagram/Török Lívia
not image

Hujber Dávid

2021.július.22 - 00:09

A szokásosnál is szebb, érzelmesebb sorokat fogalmazott meg párjához az Exatlon Hungary harmadik évadának egyik legismertebb versenyzője.

Török Lívia is keményen küzdött Dominikán, maximálisan megérdemelte volna, hogy tovább maradjon. Az a párbaj, amit a későbbi győztes, Dóri ellen vívott, örökre felejthetetlen marad, és sokak számára fájdalmas volt látni, hogy min megy keresztül a versenyző.

Ezt már maga mögött hagyta, de persze megvan róla a véleménye, és arról, amit akkor a csapattársak tettek. Livi azonban csak a pozitív dolgokra koncentrál, és mindennél hálásabb, hogy egy olyan párja van, aki valóban kitart mellette.

„2 éve veled. Nem tűnik hosszú időnek, de annyi mindent éltünk már át együtt. Rengeteg csodálatos emlék köt össze bennünket, veled éltem meg életem legmeghatározóbb élményeit, élveztük életünk legcsodálatosabb pillanatait és kitartottunk egymás mellett a legnehezebb időkben is.” – írta Liv mély vallomásának részeként.

Tóth Gabi rendkívül megható videója a kislányáról

„Nem volt mindig könnyű. Volt, hogy piszok nehéz időszakokon kellett átküzdeni magunkat. Nem vagyok könnyű eset, és az élet sem könnyű velem, ezt jól tudom.” – folytatta a bejegyzésében az Exatlon versenyzője.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.