Dollár
382,74 Ft
Euró
392,32 Ft
Font
463,75 Ft
Bitcoin
24,853 $

Exatlon-Livi megmunkált vállai beszédesek, nála nem marad ki a reggeli

Fotó: Instagram/Török Lívia
not image

Hujber Dávid

2021. december 12. - 12:48

A reggelinek nagyon fontos szerepe van, bizonyos szempontból meghatározza a napunkat, akár morális szinten is, így nagyon nem mindegy, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe.

Török Livi nemcsak egy sportoló, aki az Exatlon Hungary történetének legdrámaibb párbaját nyerhette volna meg a legnagyobb esélyesnek tartott Buzás Dóri ellen. Sokkal több annál, mentálisan is rengeteget képes adni azoknak, akik követik őt, vagy vele tanulnak egy órán.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

Főként emiatt kedveljük a karakterét, mindamellett, hogy mindig pozitivitást sugároz magából, még akkor is, ha épp neki nehezebb napjai vannak. Ne mindig lehetünk topon, ahogyan Livi sem, de tehetünk azért, hogy másoknak segítsünk.

Az Exatlon Hungary harmadik évadának egyik legismertebb sztárja pontosan ezt teszi, most épp a reggeli fontosságára hívta fel a figyelmet. Az első étkezés, ami sok mindenben meghatározhatja azt, hogy milyen napunk lesz.

Autóbalesetet szenvedett Szalai Ádám, kiderült az állapota

„Ti szoktatok reggelizni?” – kérdezett Livi az Instagram oldalán keresztül. „A reggeli életkortól függetlenül mindenki számára fontos, az első főétkezés, mely pótolja az éjszaka folyamán felhasznált tápanyagokat, valamint energiát ad a szervezetnek, fokozza a szellemi teljesítményt, felpörgeti az anyagcserét és az agyműködést.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.