Dollár
426,35 Ft
Euró
421,07 Ft
Font
481,56 Ft
Bitcoin
19,975 $

Exatlon-Livi bokszedzés közben még szexibb, mint valaha

Fotó: Instagram/Török Lívia
not image

Hujber Dávid

2021. október 15. - 04:12

Török Liviről nehéz rossz képeket készíteni, köszönhetően annak is, hogy rendkívül fotogén, és egyúttal szexi, vonzó, egyszóval egy végtelenül csinos nő.

Livi az egyik kedvenc versenyzőnk volt az Exatlon Hungary harmadik évadának ideje alatt. Olyan méltósággal tűrte az őt ért támadásokat, valamint azt, amit az utolsó párbaja során történt vele, hogy le a kalappal előtte!

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

Elképesztő erővel küzdött, nem adta fel, és annak ellenére jutott majdnem tovább, hogy a csapattársai mindent megtettek azért, hogy kiessen Buzás Dórival, a nagy favorittal szemben.

Noha Livi végül nem járt sikerrel, annak a párbajban ő volt az igazi nyertese, óriásit harcolt, és úgy viselte a vereséget, mint senki más. A mai napig kiráz bennünket a hideg, ha azokra a jelenetekre gondolunk, az Exatlon történetének talán legdrámaibb csatárja volt.

„Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet.” Cseng a fülemben a jó öreg Rocky monológja… Milyen igaza is van. Sokszor a legnagyobb fájdalmak nem fizikai eredetűek, mélyebb és nehezebben gyógyuló lelki sebeket ejt egy-egy gyerekkori trauma, egy komoly veszekedés, vagy egy kilátástalan élethelyzet. “ – írta a hivatalos Instagram oldalán Livi.

Fontos bejelentést tett Majka Curtis közleménye után

„De nem az számít, mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont, és muszáj menni tovább. Csak így lehet győzni!” Valójában tényleg csak ez számít. Hogy hogyan viseled a csapásokat. Képes vagy-e a legnehezebb helyzetekben is a lehetőséget látni. Lehetőséget a fejlődésre, a megerősödésre, önmagad és a határaid megismerésére.”

Lapozó: 1 2