Exatlon-Livi egyenesen lehengerlő ebben a bokszszerelésben

Fotó: Instagram/Török Lívia
not image

Takács Petra

2022. január 29. - 01:07

Valószínűleg idősebb korára is meg fog maradni ez a sport számára, ami kifejezetten jól áll neki, és sikeres is benne.

Egyes vélemények szerint a boksz nem női sport, de ez nem teljesen van így, hiszen szinte minden más sport is lehet női vagy férfi. Nem tehetünk különbséget, mert a sport mindenkié, és óriási hatással van az emberek életére, nemcsak azokéra, akik ebből élnek.

A boksz is egy küzdősport, ami többek között tartást, állóképességet, motivációt és igazi versenyszellemet ad az embernek. Nem feltétlen kell valaki ellen küzdenünk, hogy bokszoljunk, arra ott vannak a bokszzsákok, és egyéb más segítségek.

Egyre trendibbé válnak ezek a sportok a nők körében, és Török Livi egy olyan edző, akitől különösen sokat kaphatnak a sportolni vágyók, mert mentálisan is sokat tesz hozzá az eredményhez. Emellett igen képzett sportolóról és szakemberről beszélhetünk, aki régóta a sport szerelmese.

Csuti nem tudná azt megtenni, amit Kulcsár Edina megtett vele az elmúlt hetekben

Az Exatlon Hungary mezőnyében is sokat köszönhetett a boksznak, jó állóképességgel ment ki, és azóta csak még jobb formába került. Ontja magából az érdekes és látványos tartalmakat, néhol pedig olyan szexi, hogy zavarba jönnek a követők.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.