Exatlon-Gréti válasza arra, hogy mit kezd a 15 millióval

Fotó: Instagram/Herczeg-Kis Bálint
not image

Hujber Dávid

2021.június.11 - 17:47

Szente Gréti nagyon boldogan érkezett meg a Mokka stúdiójába hétfő reggel, kezében az Exatlon kupájával Bálint társaságában.

Gréti a végére lendült bele a játékba, és olyan lehengerlő teljesítményt nyújtott, hogy gyakorlatilag esélyt sem adott az ellenfeleinek, még a nagy esélyesnek tartott Dórinak sem, akinek így be kellett érnie az ezüstéremmel, valamint az 1 milliós bónuszával, amit még a döntők előtt nyert meg.

A TV2 vendégekeként beszélt arról, hogy hogyan is érzi magát, és még mindig kicsit szürreális számára ez az egész. Egy biztos, akárcsak Bálint, ő is maximálisan megérdemelte a fődíjat, joggal nyerték meg az Exatlon Hungary idei kiírását.

Gréti elismerte, mivel nem a kezdőcsapattal érkezett, eleinte fel kellett vennie a ritmust, hogy tartani tudja a lépést a többiekkel. „Akkor annyira még nem éreztem, és a következő hetekben sem, viszont Ferenc Vivivel volt egy párbajom, és ott kezdtem el érezni, hogy talán én is tudok úgy teljesíteni a játékban, hogy ahogy azt én magamtól elvárom, és ahogy azt a csapat is elvárja.”

Az egyéni szakaszban volt egy hullámvölgye, majd megint megérezte, hogy ott van a helye. „Elkezdtem elhinni.” – fogalmazott Gréti, aki szerint különösebb mélypontja nem volt a verseny során. „Voltak, amikor nem úgy jöttek a pontok, és azok kicsit jobban megviseltek, de akkor mindig elgondolkoztam azon, hogy min kéne változtatnom, meg a csapat is sokat segített, beszélgettünk.”

Trükkös és igényes módon takarja Tolvai Reni melleit ez a szexi ruha

Olyan érzés azonban soha nem volt benne, hogy ne tudná folytatni, vagy ne tudná megnyerni a versenyt. „Ilyen elbizonytalanodás sosem volt nekem.” – tette hozzá a győztes, aki egyelőre nem tudja, mire költi el a nyereményét, de nem akarja elherdálni, és azt értékaálló dologba fektetné.