Clouds
21 Budapest
Dollár
359,46 Ft
Euró
390,10 Ft
Font
444,07 Ft
Bitcoin
22,771 $

Exatlon-Franciska kiugrott egy repülőgépből (videó)

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Élete egyik legnagyobb élményén van túl az Exatlon Hungary harmadik évadénak korábbi versenyzője, aki imádja az extrém dolgokat.

Szabó Franciska is extrém, már csak miatt is, hogy pankrátornak készül az Egyesült Államokban, és jó esélye lehet arra, hogy sztárrá váljon. Ha egy nap így lesz, és Amerikában járunk, garantáltan az első sorokból nézzük meg őt.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Mint azt már többször leírtuk, minden ehhez szükséges tulajdonsággal rendelkezik, és olyan izmokat növesztett magára, amit sok férfi megirigyelne. Brutálisan jól néz ki, és a formája hétről hétre egyre jobb, látványosabb.

Ha csak ezen múlna, biztosan azonnal megkapná a nagy lehetőséget, de őt nem ebből a fából faragták, még többet akar tenni, nemcsak amiatt futna be, mert külsőleg igen feltűnő jelenség a látványos izomzatával.

Tóth Gabinak üzent Balogh Krisztofer, aki természetfeletti erőt lát mesterében

Show-t akar csinálni, és olyan látványos mozdulatokat, amikre mindenki felkaphatja a fejét. Emellett természetesen arra is időt áldoz, hogy kikapcsolódjon, extrém dolgokat próbáljon ki. Az már elég extrém, ha valaki egy repülőből ugrik ki?

Lapozó: 1 2