Dollár
395,18 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
473,64 Ft
Bitcoin
16,831 $

Exatlon-Franciska rendkívül különleges formája versenyért kiállt

not image

Hujber Dávid

2022. január 18. - 02:06

Nagyon-nagyon sokan szeretnék, ha Szabó Franciska visszatérne Dominikára, és nemcsak a tudása, illetve a tapasztalata miatt.

Szabó Franciska az első pillanattól kezdve meghatározó karaktere volt az Exatlon Hungary harmadik szezonjának, amit tavaly forgattak le Dominikán. Végig lüktető volt a szezon, ami megkérdőjelezhetetlenül a legjobb is volt, minden megvolt benne, amire csak szüksége lehetett a nézőknek.

Soron kívül Navracsics reagált az EU-s pénzek érkezésére: 2023-ban megkaphatjuk a 100 százalékot

Franciska nagyban kivette ebből a részét, és sokat tett hozzá az élményekhez, néha a pályán, néha pedig azon kívül. Imádott viccelődni, de egyúttal rendkívül komoly is tudott lenni, amire szintén nagy szükség volt.

Igazán érdekes karaktere volt a versenynek, megérdemelte volna, hogy ott legyen a döntőben, de nála is egy sérülés szólt közbe. Jelenleg pedig az Egyesült Államokban tartózkodik a pankrátori karrierje miatt, ám mindannyian abban reménykedünk, hogy visszatérhet.

34 éves lett Tóth Gabi, megható módon köszöntötte fel a férje

Sok néző szeretne, ha Franciska egyszer csak megjelenne a parton, amivel nem kicsit pörgetné fel az eseményeket. Mivel fizikálisan is nagyon rendben van, az sem lehet kérdés, hogy fitt a versenyhez.

Lapozó: 1 2