Dollár
388,81 Ft
Euró
397,10 Ft
Font
469,72 Ft
Bitcoin
22,914 $

Exatlon-Réka bikiniben a dominikai paradicsomban

Fotó: Instagram/Benedek Réka
not image

Hujber Dávid

2021. március 19. - 02:40

Alig telt el egy óra, máris közel 2700 likeot kapott a képeire, amik egészen szexikre sikeredtek, és örültek is a meglepetésnek a rajongók.

Az Exatlaon minden túlzás nélkül akár országos hírnevet is adhat a játékosoknak, valakinek pozitív, másnak negatív módon. Mindig vannak megosztó személyiség, és a harmadik évadban is találunk ilyen karaktereket.

Soron kívül Vajna Timi teste erősebb, mint egy reggeli kávé (fotók)

Dorottya és Gréti például igen sok ilyen kommentet kap a közösségi médián keresztül, amiről még csak nem is tudnak, hiszen Dominikán a versenyre kell koncentrálniuk, nincs lehetőség arra, hogy mással foglalkozzanak.

Gelencsér Timi, az Exatlon riporternője például elárulta, hogy egy kiesett versenyző mennyi ideig lehet Dominikán, ugyanis nem azonnal utaznak haza ezek a játékosok, így még élvezhetik a paradicsomi környezetet, mindenfajta nyomás nélkül.

Exatlon: Bálint szembesítette önmagával Dórit, aki érdesen reagált erre

Réka is kihasználta ezt, ami egy remek lehetőség volt számára, hiszen Magyarországon még javában hideg volt, amikor vissza kellett térnie. Kapott némi „előnyarat” és olyanban volt része, amiknek csak keveseknek.

Az új bikinis képei is nagyon nagy sikert arattak, még a volt csapattársa, Benedek is likeolta a posztot. Érdemes megnézni a hozzászólásokat, mert megint csupa pozitív volt, bár akinek ilyen jó alakja van, nem csoda.