Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,960 $

Exatlon-Réka bikiniben a dominikai paradicsomban

Alig telt el egy óra, máris közel 2700 likeot kapott a képeire, amik egészen szexikre sikeredtek, és örültek is a meglepetésnek a rajongók.

Fotó: Instagram/Benedek Réka
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Exatlaon minden túlzás nélkül akár országos hírnevet is adhat a játékosoknak, valakinek pozitív, másnak negatív módon. Mindig vannak megosztó személyiség, és a harmadik évadban is találunk ilyen karaktereket.

Dorottya és Gréti például igen sok ilyen kommentet kap a közösségi médián keresztül, amiről még csak nem is tudnak, hiszen Dominikán a versenyre kell koncentrálniuk, nincs lehetőség arra, hogy mással foglalkozzanak. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

Gelencsér Timi, az Exatlon riporternője például elárulta, hogy egy kiesett versenyző mennyi ideig lehet Dominikán, ugyanis nem azonnal utaznak haza ezek a játékosok, így még élvezhetik a paradicsomi környezetet, mindenfajta nyomás nélkül.

Exatlon: Bálint szembesítette önmagával Dórit, aki érdesen reagált erre

Réka is kihasználta ezt, ami egy remek lehetőség volt számára, hiszen Magyarországon még javában hideg volt, amikor vissza kellett térnie. Kapott némi „előnyarat” és olyanban volt része, amiknek csak keveseknek.

Az új bikinis képei is nagyon nagy sikert arattak, még a volt csapattársa, Benedek is likeolta a posztot. Érdemes megnézni a hozzászólásokat, mert megint csupa pozitív volt, bár akinek ilyen jó alakja van, nem csoda.

A CATL legújabb fejlesztése új szintre emelheti az elektromosautó-ipart

A Debrecenben gyárat építő kínai vállalat olyan platform kifejlesztését jelentette be, amely több szempontból is hasznára válhat az elektromos autózásnak.