Őrjítően néz ki bikiniben Exatlon-Réka

Fotó: Instagram/Benedek Réka
not image

Takács Petra

2021. szeptember 15. - 09:35

Benedek Réka számára még nem ért véget a nyár, de ennek csak örülni tudnak a rajongók, mert vonzóbbnál vonzóbb képeket kapnak róla.

Réka nemcsak fiatal és intelligens, hanem egy nagyon vonzó személyiség is, akire sokan felkapták a fejüket az Exatlon Hungary legutóbbi évada alatt. Megannyi férfi szívét dobogtathatta meg, és ez most sincs másképp.

Ugyan a kihívó nem maradt túl sokáig Dominikán, sokkal nagyobb potenciál volt benne, és az ügyessége alapján messzebbre juthatott volna. Ezzel együtt ő is letette a névjegyét a versenyben, és azóta is nagy népszerűségnek örvend.

Szép lassan 30 000 követője lesz az Instagramon, ami nem mondható kevésnek, és ha megnézzük az aktivitásokat, akkor pláne nem panaszkodhat. Az augusztus végén posztolt bikinis képe például több mint 6 300 like-ot ért.

Tóth Gabi férjének egészen megható sorai és képe a pápa látogatása után

Azt gondolhattuk, hogy egy ideig már nem lesznek ilyen felvételek róla, de tévedtünk, és ennek csak örülni tudnak a rajongók, követők, egykori nézők, akik izgatottan várják a folytatást. Réka még 100 bejegyzésnél sem tart, ennek ellenére rengetegen követik őt, és ez szép teljesítmény.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.